Artiklar & Video

Produkter


Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken.

Sundqvists historia började redan 1963 och idag har vi total 13 olika varumärken i vår portfölj och vi är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Återförsäljare för våra varumärken finner du inom detaljhandeln och genom restauranggrossister.

Sundqvist har under åren utvecklats till en självklar samarbetspartner när det kommer till köksredskap. Ända sedan starten har högsta kvalitet och största engagemang varit de centrala begreppen i verksamheten. Och så kommer det att förbli.
Läs/Ladda ner vår företagspresentation här.


Vår CSR Policy

Jobba hos oss

Events

Våra leveransvillkor

Mer info

Miljöpolicy

 
Sundqvist arbetar ständigt mot att förbättra förutsättningarna för vår planet. Vi har höga krav på vårt huvudkontors drift. Kontoret är välisolerat och drivs av helt av bergvärme. För att få en helt koldioxidfri anläggning har vi kontrakterat lokal vindkraft som täcker 100 % av vår elförbrukning. Driften av Sundqvists huvudkontor sker således endast med förnyelsebar energi.  

Vi minimerar miljöpåverkan från våra utleveranser genom att koncentrera dem till ett tillfälle/dag och anlita transportföretag med höga miljöambitioner.  Vi har avtal med REPA-registret och betalar miljöavgifter för allt importerat emballage. Vi minimerar våra inköp av nytt emballage genom att i möjligaste mån återanvända inkommande sådant. Självklart källsorterar vi!

Kontakta oss

Hör av dig:

Tel: 031-92 29 90
Fax: 031-92 29 99
E-post: info@sundqvist.se

Huvudkontor:

J.A Sundqvist AB
Box 147
423 21 Torslanda

Stockholmskontor:

J.A Sundqvist AB
Flaggmansvägen 13
111 49 Stockholm

Leveransadress:

J.A Sundqvist AB
Flygfältsgatan 18
423 37 Torslanda

Ekonomi:

Bankgiro: 550-5896
Org. nr: 556524-9611
Bank: SEB

Företagshotellet SQ2:

www.sq2.se

Sundqvist Quality

Om du ser Sundqvist Quality-märkningen på en produkt så står det för att produkten är utvald, testad, och godkänd av Sundqvists ambassadörer bestående av några av Sveriges bästa kockar. Men kvalitetsmärkningen är inte så fyrkantig som den ser ut, det handlar rätt och slätt om matlagningsglädje. Våra redskap ska skänka guldkant på matlagningen, oavsett om du är proffskock eller glad amatör. Så håll utkik efter Sundqvist Quality – din kvalitetsgarant!

Läs mer >

Våra Showroom

Vi har två Showroom, ett är beläget i Torslanda strax utanför Göteborg och ett finner du i Stockholm. Här kan du se hela Sundqvist breda sortiment!

Nästan allt som du ser på vår hemsida kan du känna och klämma på i vårt Showroom. 

Läs mer >

Samarbetspartners

 

Sundqvist har under många år varit stolt leverantör till Svenska Kocklandslaget, vi levererar allt som laget behöver för att lyckas i köket! Sundqvist jobbar även aktivt med flera andra kocklag i Sverige, bland andra Team Culinar, Skåne Kulinar med flera. Vi har ett brinnande intresse för utvecklingen av unga kockar i Sverige och arbetar för att ge dem de bästa förutsättningarna.

Läs mer >

Vi är Sundqvist