Artiklar & Video

Produkter

Välkommen till Se & Lär
Här finner du massor av smarta tips, alla våra filmer och även vår Frågor och Svar-avdelning. Du sorterar lätt vad du vill läsa om med hjälp av rubrikerna ovan.

Globals knivskola - Skära bröd

Skära bröd är något som de flesta av oss gör varje dag. Tom Sjöstedt visar här hur stor betydelse kniven har när du skär ditt bröd och ger små tips som underlättar arbetet.

Globals knivskola - Juliene & brunoise

Två av det professionella kökets hörnstenar. Tom visar här två olika sätt att preparera grönsaker som proffsen.

Globals knivskola - Stycka kyckling

Att stycka en kyckling kan verka lite krångligt om man inte vet var man ska skära. Men så fort man vet hur och var man ska sätta kniven så är det faktiskt lätt som en plätt. Tom Sjöstedt visar hur man gör.

Globals knivskola - Bena ur lamstek

Det är inte helt okomplicerat att veta exakt hur man ska skära runt lammets ben och vad man ska tänka på. Här visar Tom hur du benar ur och behandlar en lammstek.

Globals knivskola - Bena ur lamsadel

Tom visar hur du på ett enkelt sätt kan stycka lammsadel för hemma kocken!