Tänk bortom den klassiska buffén och bjud på en trerätters påskmiddag! Vi har satt ihop en lyxig meny med blomkål, kyckling och salt kolasås.
Hur laddar du inför påsk? Kom i stämning med hjälp av några utvalda recept från våra kockambassadörer. Tillsammans bildar de en lyxig trerättersmiddag att förbereda för eller med dina nära och kära. Som bonus bjuder vi även på ett recept på en drink att fortsätta kvällen med.
Glad påsk önskar vi på Sundqvist!
PÅSKMENY
Förrätt
Starta middagen med Thomas Sjögrens råstekta blomkål med salt rom och krispig grönkål. Pricken över i:et är att han toppar rätten med en silkeslen hollandaisesås.
Fortsätt med en påskkyckling i fransk-svensk tappning. Stjärnkocken Stefan Karlsson ger oss ett recept på coq au vin med haricot verts eller sockerärtor som är enkelt att laga med imponerande resultat.
Avrunda påskmiddagen med en pannacotta som kombinerar vanilj och salt kola. Pannacottan är perfekt att göra i förväg, så när det är dags att servera är det bara att koka den varma kolasåsen!
Till sist vill vi tipsa om en perfekt drink att servera i Riedels kuperade drinkglas. Fyll påskägget med mjuka skumgodisar och lägg glasen i mitten, så har du skapat ett tryggt och snyggt litet fågelnäste till dem.
Espresso martini
Sätt punkt för middagen och dra igång kvällen med en Espresso Martini. Det är en lyxig drinkklassiker från 80-talet som levererar lika hög krämighet som koffeinhalt.
Lammstek och rotfrukter är en underbar kombination. Spara tid genom laga att hela rätten i ugnen samtidigt – du kan till och med klara dig med en ugnsform.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.