träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Mixing Rum set, 4-pack

Art. Nr: R-5515/52S5

Drinkglas för romdrinkar från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 649 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Romdrinkar som Mojito och Caipirinha passar perfekt att servera ur dessa drinkspecifika glas från Riedel. Glasen har ett både bekvämt och snyggt mönster ingraverat på utsidan, och den rymliga designen gör glaset utmärkt för drinkar som ska serveras med mycket krossad is. Ett måste för hemmamixologen som älskar rom och längtar efter Karibiska stränder. Dessutom kommer varje set med unika recept för Riedel från mixologen Mieke Zimmerman.

 

Bar Tumbler

”Optical O”, ”Louis”, ”Spey” och ”Fire” är den perfekta barsamlingen för alla whisky- och drinkälskare. Samtliga modeller finns i två olika storlekar, ett lågt och ett högt glas.

Inspirationen till serien kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir glasen en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
10,2 cm
32,2 cl  m³
9006206531462

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte