träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Mixing Tonic set, 4-pack

Art. Nr: R-5515/90

Drinkglas för gindrinkar från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 649 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Designen av dessa glas är inspirerade av Riedels O-serie med sin fotlösa utformning. Glasen är optiskt blåsta vilket skapar en vacker reflektion, och kupan i sig gör sig perfekt för gin och tonic. Vare sig du är bartender i yrket eller hemma vid köksbänken kan du även låta dig inspireras av de unika recepten för Riedel skapade av mixologen Mieke Zimmerman som medföljer.

 

Bar Tumbler

”Optical O”, ”Louis”, ”Spey” och ”Fire” är den perfekta barsamlingen för alla whisky- och drinkälskare. Samtliga modeller finns i två olika storlekar, ett lågt och ett högt glas.

Inspirationen till serien kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir glasen en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
11,3 cm
58 cl  m³
9006206531455

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte