träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Whisky Louis, 2-pack

Art. Nr: R-0515/02S2

Whiskyglas från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 149 kr
 
329 kr
DELA:

Det här glaset är särskilt framtaget för whisky. Känslan i att dricka en whisky eller whiskydrink i den här typen av glas är svårslagen. Ett måste för alla whiskyälskare! Bakom glasets innovativa design står Kyle Solá, vinnaren av Riedels Young Designer Competition 2017. 


Bar Tumbler

Bar Tumbler är den perfekta samlingen för alla whisky- och drinkälskare. I serien ingår höga och låga glas såväl som glasset.

Inspirationen till glasen kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir de en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
9,9 cm
29,5 cl  m³
9006206527625

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

Meny