träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Whisky Louis, 2-pack

Art. Nr: R-0515/02S2

Whiskyglas från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 329 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det här glaset är särskilt framtaget för whisky och whiskydrinkar. Bakom glasets innovativa design står Kyle Solá, vinnaren av Riedels Young Designer Competition 2017. Känslan i att dricka en whisky i den här typen av glas är svårslagen. Men om det är smaken snarare än känslan du vill åt är ett tulpanformat glas att föredra.


Bar Tumbler

”Optical O”, ”Louis”, ”Spey” och ”Fire” är den perfekta barsamlingen för alla whisky- och drinkälskare. Samtliga modeller finns i två olika storlekar, ett lågt och ett högt glas.

Inspirationen till serien kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir glasen en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
9,9 cm
29,5 cl  m³
9006206527625

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte