träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Karaff Performance Magnum

Art. Nr: R-1490/26

Glaskaraff från Riedels maskintillverkade serie.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 999 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Den här vinkaraffen är framtagen som ett komplement till Riedels vinglasserie Performance. Karaffen rymmer två hela vinflaskor, eller en Magnumflaska på 1,5 liter. 


KARAFF MASKINTILLVERKAD

De flesta viner, både vita och röda, mår gott av en nypa luft innan de ska drickas. Här räcker det inte bara att dra korken ur flaskan. För att luftningen ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff. Unga och äldre viner dekanteras av olika anledningar. Unga viner behöver komma i kontakt med syre för att utvecklas. Äldre viner dekanteras istället för att vinet ska skiljas från bottensatsen som bildas under lagringen.

En maskintillverkad karaff från Riedel hjälper inte bara till att lyfta aromerna i vinet. Det är dessutom en mycket elegant pjäs att ställa fram på bordet och servera vinet ur.
 

Så dekanterar duAtt dekantera eller lufta vin med en karaff är ett enkelt steg som gör att du får ut maximalt med smak och arom från din flaska. Så varför hoppa över det? Lär dig tipsen som gör dig till ett proffs på dekantering från Emma Ziemann, svensk mästare i sommellerie 2018.

Lär mer om dekantering och luftning

Riedel
Karaff - maskintillverkad
Glas
29 cm
230 cl  m³
9006206528516
;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte