träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Riesling/Champagne, 2-pack

Art. Nr: R-6789/15

Druvspecifikt vinglas för Riesling/Champagne från Riedels serie Stemless Wings. 

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 419 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det här glaset passar både till Riesling och till Champagne. Kupan har en bred botten följt av en vingformad kurva och en relativt sluten öppning. Formen förhöjer upplevelsen av vitt och mousserande vin genom att förstärka aromerna och friskheten. Det gör att vinet får en bra balans mellan frukt, syra och mineralitet.

Vinglaset passar till: Riesling, champagne, roséchampagne, mousserande vin.
 

Druvspecifikt med Riedel

Druvsorten är en av de viktigaste faktorerna för hur ett vin doftar och smakar. Men vad som också är avgörande för vinupplevelsen är i vilket glas vinet avnjuts. I Druvspecifikt med Riedel går dryckesexperten Jens Dolk igenom några av våra mest älskade druvor – och vilken typ av glas som krävs för att vinet ska komma till sin rätt.


 

STEMLESS WINGS

Riedel Stemless Wings är en vidareutveckling av serien Winewings. Glasen har samma sensationella design, med en bred botten följt av en vingformad kurva. Skillnaden är att vinglasen saknar stam och fot. Kuporna är också något mindre i storleken, för att du ska kunna greppa glasen på ett bekvämt sätt.

De generösa kuporna ger vinet en stor yta att röra sig på. Det gör att aromerna i vinet får chans att komma fram och att doften blir mer intensiv. Att vinglasen saknar stam och fot gör dem mindre ömtåliga än andra glas. De är perfekta att ta med när du är på språng, till exempel om du ska till lantstället, båten, husvagnen eller ha picknick i trädgården. Glasen står också mycket stabilt i diskmaskinen.

Riedel
Stemless Wings
Glas
10,9 cm
44 cl  m³

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer