träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Ost- & vinset Oliv, 3 delar

Art. Nr: L-SFV99OLIH

Ost- och vinset från Laguiole en Aubrac med handtag i olivträ.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 5399 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det perfekta setet för en lyxig ost- och vinkväll. Setet består av en ostkniv, en korkskruv och en smörkniv i klassisk fransk modell, alla tillverkade för hand i rostfritt stål och olivträ. Ostkniven har en tudelad spets som hjälper dig att flytta ostbitar från serveringsfat till tallrik.
 

LAGUIOLE EN AUBRAC

Laguiole är en liten bergsby i södra Frankrike som bär på en stolt hantverkstradition. Här har smedjorna gått varma sedan tidigt 1800-tal – och glöden har definitivt inte slocknat. I trakterna kring Laguiole finns en stark vilja att föra arvet vidare till kommande generationer. Laguiole en Aubrac är ett av företagen som gör detta möjligt. I deras verkstad tillverkas vinöppnare, bestick och fällknivar helt för hand enligt traditionella metoder. 
 


Om du håller en produkt från Laguiole en Aubrac i handen kan du vara säker på att det är en enskild yrkesman som står bakom hantverket, från bearbetning av råmaterial till slutlig finish. Det mönster som löper längs stålryggen är en garanti för detta, då mönstret är unikt för hantverkaren. Upplev känslan av en äkta Laguiole med livstids garanti. 

Laguiole
Rostfritt stål
3701078002145

Garantivillkor

Garantitiden sträcker sig över produktens hela livslängd förutsatt att produkten använts till det den är avsedd för samt att inköpsdatum kan styrkas med kvitto. Skicka defekt produkt åter till Sundqvist så repareras eller ersätts den.

Liknande produkter:

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte