träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Gryta 16 cm 1,5 l

Art. Nr: SP-11251600

En liten gryta med två handtag, perfekt för portionsservering.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 399 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En liten gryta med två handtag, perfekt för portionsservering.
 

OM SCANPAN MAITRE D´ STEEL

Maitre D’ Steel kastruller och grytor, helt i högblankt rostfritt 18/10 stål, fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktion. Ett trevligt sätt att få sina potatisar eller sin sås serverad är att använda ett portionskärl, så varför inte servera i en liten dekorativ Maitre D’ Steel-gryta? Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar.

Scanpan
Maitre D' Steel
Rostfri
Rostfritt stål
16 cm
1,5 l  m³
083421113535

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte