träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Gryta rund 4,0 l svart (svart insida)

Art. Nr: CH-472401

Gjutjärnsgryta från Chasseur, 24 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 999 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Klassisk gryta i dubbelemaljerat gjutjärn. Den rostfria knoppen har en praktisk fördjupning med plats för slev. Chasseurs gjutjärnsgrytor finns i en mängd olika storlekar och färger. Grytorna är ugnssäkra upp till 220 grader och fungerar på alla hällar, inklusive induktion.
 

Chasseur

Att gjuta i järn är en uråldrig teknik som kan spåras tillbaka till Kina och 500-talet f.Kr. Tekniken kom till Europa på 1300-talet, men gjutjärn i köksmiljö blev vanligt först på 1800-talet. För Chasseur är hantverk och material a och o. Företaget grundades 1924 och har sin produktion i hjärtat av Champagnedistriktet i Frankrike. Med känsla och erfarenhet förser de köken med grytor, kastruller och pannor i högkvalitativt gjutjärn. Samtliga produkter kontrolleras noga innan de lämnar fabriken. 

Chasseur
Svart
Gjutjärn
24 cm
4,0 l  m³
3244334724011

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Gjutjärn

En gryta eller stekpanna i emaljerat gjutjärn varar ofta livet ut om den tas om hand på bästa sätt. I den här filmen får du tips på hur du tar hand om dina belagda gjutjärnsgrytor- och stekpannor för att de ska skänka matlagningsglädje i många år framöver.Innan första användning bör du ta bort klisteretiketter och diska ur grytan med varmt vatten och lite diskmedel. 

För optimal värmespridning se till att du använder en plattstorlek anpassad för grytans botten. 

Vid stekning eller bryning, använd matolja eller smör. Värm långsamt på låg till medelhög värme. För hög värme kan skada emaljen.

Vassa stålredskap som kan förstöra emaljen. Använd med fördel plast- eller träredskap.

Låt grytan svalna innan du diskar. Torka därefter grytan riktigt torr och förvara den torrt.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte