träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

5-delsset 4 grytor 1 kastrull

Art. Nr: FI-8412325000

Grytset i 5 delar från Fisslers serie Original Pro.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 10199 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

Den professionella kockens val. Ett grytset som består av tre grytor som är 16, 20 respektive 24 cm i diameter, en låg gryta som är 20 cm i diameter samt en kastrull utan lock som är 16 cm i diameter.
 

ORIGINAL PRO

Fissler Original Pro är en serie stek- och kokkärl i extra robust 18/10-stål. Grytorna har stora, greppvänliga handtag med värmesköldar som håller handtagen svala. På insidan av kärlen finns en måttskala för uppmätning av till exempel såser. Det tättslutande locket hindrar ånga från att sippra ut och skapar på så vis perfekta förutsättningar för energisparande kokning. Locken har även en smart konstruktion som gör att kondensen rinner tillbaka ner i kärlet och gör maten saftigare. För att påskynda processen går det att lägga isbitar i gropen på locket.

Original Pro är utrustad med Fisslers CookStar-botten. Det är en extra tjock botten som ger optimal värmespridning. Modellen fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. I övrigt är serien är ugns- och diskmaskinssäker samt mycket enkel att rengöra.

Fissler
Original Pro
Rostfri
Rostfritt stål
4009209276472

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte