träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Kastrull m.lock koppar 1,5 l för induktion

Art. Nr: SP-12231600

Kastrull från Scanpans serie Maitre D’, 1,5 liter.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 1349 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En kastrull i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Kastrullen passar till såväl tillagning som servering. Den nätta storleken gör att kastrullen är lämplig för såser och mindre kok. Lock i rostfritt stål ingår.
 

Maitre D’

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är upp till och med 16 cm i diameter.

Välstekt med Scanpan

I vår stekskola Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, hur du blir en stekare i världsklass genom att steka i rätt temperatur, tid och stekpanna. 

Ta del av samtliga avsnitt här.

Scanpan
Maitre D'
Koppar
Koppar
16 cm
1,5 l  m³
083421117618

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte