träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Långpanna roaster 28x28 cm

Art. Nr: SP-54403200

Långpanna från Scanpans serie TechnIQ, 28x28 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 1 999 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En roaster från Scanpan är din stadiga trotjänare i köket. Användningsområdena är många. Du kan exempelvis använda den till gratänger, lasagne, rostade rotfrukter, stek eller laxsida. Det bästa är att roastern både fungerar på spishäll och i ugn.


TechnIQ

TechnIQ står i en klass för sig. Med den här serien sätter Scanpan en ny standard för vad en belagd stekpanna ska klara av. Beläggningen har en grov textur som påminner om ytan på en gjutjärnspanna. Samtidigt har den alla fördelar som kommer med en traditionell non-stick-beläggning. Beläggningen heter Stratanium+ och anses vara marknadens tuffaste. Den är dessutom helt fri från de miljöfarliga ämnena PFOA och PFOS.

Serien TechnIQ är resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett perfekt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.


 

Välstekt med Scanpan

I vår stekskola Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, hur du blir en stekare i världsklass genom att steka i rätt temperatur, tid och stekpanna. 



 

Om Scanpan

Scanpan grundades 1956 och har sitt säte utanför Århus i Danmark. Företaget ligger alltid i framkant när det gäller att ta fram nya, banbrytande produkter. Stekpannorna har prisats i produkttester och hjälpt kockar att vinna prestigefulla tävlingar, såsom SM, EM och VM i matlagning. Scanpan är en stekare i världsklass, helt enkelt! 

Scanpan
TechnIQ
Svart
Rostfritt stål
28x28 cm
083421156860

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.



• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. 

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion

• En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

;

Meny