träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Crêpespanna 26 cm

Art. Nr: SG-STP7186RH/NS

Crêpespanna från Samuel Groves serie Classic Non-stick, 26 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 1 899 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

En stekpanna med låg kant och lätt vinklad insida – perfekt till crêpes och pannkakor. Crêpespannan gör att pannkakorna är lätta att vända, får fin färg och släpper utan problem. Handdisk rekommenderas.
 

Classic Non-stick

Classic Non-stick har samma grund som serien Classic Stainless Steel. Stek- och kokkärlen består av tre lager metall, där en kärna i aluminium omgärdas av rostfritt stål. Det är en smart uppbyggnad som ger tåliga pannor med en optimal värmespridning. Skillnaden, och det som framför allt utmärker den här serien, är beläggningen. Insidan i samtliga kärl är täckt av en tuff non-stick-beläggning som heter DURIT Professional R.

Classic Non-stick är för många en favorit i köket. Beläggningen gör att kärlen är lätta att steka i och att rengöra. De är även förhållandes tåliga, förutsatt att du hanterar dem varsamt. Undvik höga temperaturer och stålredskap i pannan. En belagd stekpanna passar bäst till rätter som ska tillagas försiktigt, är vätskebaserade eller kalorisnåla. Du kan använda minimalt med fett i pannan utan att det bränner fast. Serien är ugnssäker upp till 250 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktionshäll.

Så här är kärlen uppbyggda:
1. 0,5 mm 430-stål i yttersta lagret (innehåller 60 procent återvunnet stål)
2. 2,1 mm aluminiumkärna i mellersta lagret
3. 0,4 mm 304-stål i innersta lagret (innehåller 50 procent återvunnet stål)
4. DURIT Professional R-beläggning 

Samuel Groves
Classic Non-Stick S-Steel
Rostfri
Rostfritt stål
23 cm

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

• Överhetta aldrig en belagd panna. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten.

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning.

• Gnugga pannan med hushållspapper, blir det bruna fläckar i pappret så är inte pannan ren.


Induktion

• En stekpanna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer