träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Stekpanna 20 cm i svep

Art. Nr: SP-20001203

Belagd stekpanna med handtag i hårdplast.

Läs mer
Rek. pris: 799 kr
DELA:

Belagd stekpanna med handtag i hårdplast.

Scanpans Classic-serie består av produkter som handgjutits i återvunnet aluminium och behandlats med Scanpans tåliga och miljövänliga non-stick beläggning, Stratanium. Beläggningen som kallas Stratanium är inte bara tuff, den är dessutom helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS.

Gamla gjutningstekniker kombineras med den absolut senaste teknologin, för att skapa produkter med klassisk design som är ämnade för dagligt bruk, år efter år. Ej induktionskompatibel.

Scanpan
Classic
Svart
Aluminium
20 cm
083421201232

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. 

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion

• En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte