träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Galler för långpanna 35x30 cm

Art. Nr: SP-40328000

Galler för långpanna, 35x30 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 399 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Detta galler hjälper dig att tillaga den perfekta steken! Varm luft kommer in underifrån och steken blir jämt tillagad. Gallret passar specifikt till den stora långpannan från Scanpan Classic: SP-40321200.
 

Scanpan Classic

Scanpan Classic är en serie stek- och kokkärl som gjuts för hand i fabriken i Danmark. Samtliga kärl är tillverkade av återvunnet aluminium och belagda med Scanpans tuffa och miljövänliga beläggning Stratanium. Beläggningen är inte bara tuff, den är dessutom helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS.

I köket är Classic en riktig slitvarg. Oavsett om du väljer en vanlig stekpanna, kastrull eller långpanna kommer du att upptäcka vilka fördelar denna användarvänliga serie har. Tillverkningen bygger på gamla gjutjärnstekniker, som har förädlats och förenats med ny teknologi. Kärlen gjuts under ett tryck på flera hundra ton, vilket ger dem både optimal värmespridning och hållbarhet. Med rätt skötsel är kärlen med dig vid spisen år efter år. Classic är ugnsäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor utom induktion.

Scanpan
Classic
Svart
Rostfritt stål
35x30 cm
083421403285

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte