träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Perforerad insats m ställning 22 cm

Art. Nr: FI-61030000800

Insats till tryckkokare i Fisslers serie Vitavit, 22 cm.

Läs mer
Rek. pris: 399 kr
DELA:

Ånginsats med stativ som passar till Fisslers tryckkokare. Modellen är särskilt framtagen för de större tryckkokarna i storleken 26 cm. Att ångkoka är ett bra sätt att tillaga mat, då det gör att näringsämnena och smaken i råvarorna bevaras. 
 

VITAVIT

Det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Med Fissler Vitavit lagar du god, hälsosam mat på nolltid. För vissa råvaror reduceras tillagningstiden med så mycket som 70 procent. Förutom tid och energi bevarar du dessutom vitaminer och mineraler bättre i en tryckkokare än i vanliga kokkärl.

Tryckkokaren har en stor, tydlig tryckindikator där du kan ställa in önskat tillagningsprogram. Det ena programmet är till för känsliga råvaror såsom fisk och grönsaker medan det andra passar bättre till soppor, kött och grytor. Du kan också tillaga flera saker samtidigt i tryckkokaren. Med hjälp av medföljande insats kan du exempelvis laga kycklingfilé i botten av kärlet och ångkoka grönsaker i insatsen ovanför.

Vitavit är utrustad med Fisslers CookStar-botten. Det är en extra tjock botten som ger optimal värmespridning. Modellen fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. 

Fissler
Vitavit
Rostfri
22 cm
4009209307305

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta. Rostfria stekpannor tål hög värme.

Diska med varmt vatten och diskmedel.

För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med lite maskindiskmedel i för att underlätta rengöring.

Använd polermedel för att få bort fläckar.

Vid svårare fläckar eller inbränd mat kan 12% ättika användas för att avlägsna dem.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte