träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Tryckkokare 6,0 l

Art. Nr: FI-60030006000

Tryckkokare från Fisslers serie Vitaquick, 6 liter.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 2599 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

En prisvärd tryckkokare av hög kvalitet. Tryckkokaren har både säkerhetsventil och säkerhetspackning. Temperaturinställningen sköts manuellt via spisens värmereglage.
 

VITAQUICK

Det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Med Fissler Vitaquick lagar du god, hälsosam mat på nolltid. För vissa råvaror reduceras tillagningstiden med så mycket som 70 procent. Förutom tid och energi bevarar du dessutom vitaminer och mineraler bättre i en tryckkokare än i vanliga kokkärl.

Att laga mat i tryckkokare är mycket säkert. Tryckkokaren har en säkerhetsventil som släpper ut ånga om trycket blir för högt. Temperaturen justerar du enkelt via spisens värmereglage. Vitaquick har samma höga kvalitet som Fisslers övriga stek- och kokkärl. Tryckkokaren är enkel att rengöra och fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. 

Fissler
Vitaquick
Rostfri
Rostfritt stål
6,0 l  m³
4009209315355

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte