träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

BBQ Textilset GKT-041, G-90005

Art. Nr: G-BBQSET03

Set med förkläde och kökshandduk från Global.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 508 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

Ett textilset från Global med förkläde och handduk. Förklädet skyddar dig och dina kläder under matlagningen, som från smuts eller rök från en grill. Handduken är perfekt att ha nära till hands under matlagning för att hålla dina ytor rena.
 

GLOBAL

Att en vass kniv är kockens bästa vän vet nog alla med matlagningsintresse, men vad som också är av betydelse är att rätt kniv används till rätt råvara. I Globals klassiska serie finns en kniv för varje tillfälle i köket, allt från köttyxor till flexibla filéknivar, grönsakshackor och små skalknivar. För att ge knivarna en perfekt balans i handen är skaften fyllda med sjösand.


 

Globals knivskola

I Globals knivskola visar proffskockar hur du får ut det mesta av dina Globalknivar i köket. Bland annat lär du dig att bena ur lammstek, filéa fisk, stycka kyckling och hacka lök.


 

Om Global

Den första Globalkniven designades i Japan år 1985. Kombinationen av ett slitstarkt stål, en unik design och en extremt vass egg var det som gjorde att intresset för Globalkniven snabbt växte. Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter. Idag är Global ett av världens mest populära knivvarumärken.

Global
Global
7350012494162

Liknande produkter:

Meny