träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Gryta rund 0,2 l caviar (svart insida)

Art. Nr: CH-471089

Liten gjutgjärnsgryta med lock från Chasseur, 0,2 liter. 

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 299 kr
 
749 kr
DELA:

Grå minigryta i dubbelemaljerat gjutjärn, med lock. Grytan har en svart insida, rymmer 0,2 liter och passar perfekt för mindre för- och efterätter. Grytan är extra värmetålig och ugnssäker upp till 220 grader. 

CHASSEUR

Chasseur är det franskta företaget från Champagne Ardenne i nordöstra Frankrike som tillverkat gjutjärnsgrytor sedan 1920-talet. Deras grytor och pannor är tillverkade i gjutjärn av högsta kvalitet och har en tidlös design. Grytorna klarar tack vare sitt dubbla emaljlager höga temperaturer och fungerar på alla sorters spisar, från vedeldad till induktionshäll.

Chasseur
Grå
Gjutjärn
10 cm
0,2 l  m³
3244334710892

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Gjutjärn

En gryta eller stekpanna i emaljerat gjutjärn varar ofta livet ut om den tas om hand på bästa sätt. I den här filmen får du tips på hur du tar hand om dina belagda gjutjärnsgrytor- och stekpannor för att de ska skänka matlagningsglädje i många år framöver.Innan första användning bör du ta bort klisteretiketter och diska ur grytan med varmt vatten och lite diskmedel. 

För optimal värmespridning se till att du använder en plattstorlek anpassad för grytans botten. 

Vid stekning eller bryning, använd matolja eller smör. Värm långsamt på låg till medelhög värme. För hög värme kan skada emaljen.

Vassa stålredskap som kan förstöra emaljen. Använd med fördel plast- eller träredskap.

Låt grytan svalna innan du diskar. Torka därefter grytan riktigt torr och förvara den torrt.

Meny