träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Riedel Ballon Glass Coaster

Art. Nr: R-4075/01

Glasunderlägg från Riedel. 

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 99 kr
 
189 kr

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

Skydda favoritduken från rödvinsfläckar med ett glasunderlägg från Riedel. Riedels Ballon Glass Coaster är lika funktionellt som det är vackert att ha som dekoration på bordet. 


RIEDEL

Druvsorten är en av de viktigaste faktorerna för hur ett vin doftar och smakar. Vad som också är avgörande för vinupplevelsen är i vilket glas vinet avnjuts. Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.
 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Tillbehör
9006206514731

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

Meny