träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Såsvärmare/Chokladfondue set hällpip, träh.0,5 l.

Art. Nr: CH-101709

Såsvärmare från Chasseur, 0,5 liter. 

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 299 kr
 
799 kr
DELA:

Med Chasseurs såsvärmare håller du såsen varm under hela middagen. Den lilla grytan hålls varm med ett värmeljus som placeras i den medföljande ställningen - en kombination som gör att grytan även funkar fint att använda till chokladfondue. Grytan är 12 cm och tar 0,5 liter.

CHASSEUR

Chasseur är det franskta företaget från Champagne Ardenne i nordöstra Frankrike som tillverkat gjutjärnsgrytor sedan 1920-talet. Deras grytor och pannor är tillverkade i gjutjärn av högsta kvalitet och har en tidlös design. Grytorna klarar tack vare sitt dubbla emaljlager höga temperaturer och fungerar på alla sorters spisar, från vedeldad till induktionshäll.

Chasseur
Blå
3244331017093

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Gjutjärn

En gryta eller stekpanna i emaljerat gjutjärn varar ofta livet ut om den tas om hand på bästa sätt. I den här filmen får du tips på hur du tar hand om dina belagda gjutjärnsgrytor- och stekpannor för att de ska skänka matlagningsglädje i många år framöver.Innan första användning bör du ta bort klisteretiketter och diska ur grytan med varmt vatten och lite diskmedel. 

För optimal värmespridning se till att du använder en plattstorlek anpassad för grytans botten. 

Vid stekning eller bryning, använd matolja eller smör. Värm långsamt på låg till medelhög värme. För hög värme kan skada emaljen.

Vassa stålredskap som kan förstöra emaljen. Använd med fördel plast- eller träredskap.

Låt grytan svalna innan du diskar. Torka därefter grytan riktigt torr och förvara den torrt.

Meny