träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Steklock Magic Edition 24cm

Art. Nr: FI-2033524600

Steklock från Fissler, 24 cm. 

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 299 kr
 
675 kr
DELA:

Steklock från Fisslers serie Magic Edition, 24 cm.


Fissler

Det är ingen överdrift att säga att Fisslers kastruller, tryckkokare och stekpannor är bland det finaste du kan sätta på din spis. Företaget har sin produktion i Idar-Oberstein i Tyskland, där invånarna har arbetat med att hugga sten och att polera ädelstenar i över 500 års tid. Denna kunskap tog Fissler vara på när de lanserade de mest högpolerade stek- och kokkärlen på marknaden. Kärlen är också kända för sina gedigna CookStar-bottnar med snabb uppvärmning och jämn värmespridning.

Fissler
Magic
4009209242170

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

Meny