träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Tryckkokare 3,5 l

Art. Nr: FI-6003000300
Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 899 kr
 
1895 kr
DELA:

VITAQUICK

Det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Med Fissler Vitaquick lagar du god, hälsosam mat på nolltid. För vissa råvaror reduceras tillagningstiden med så mycket som 70 procent. Förutom tid och energi bevarar du dessutom vitaminer och mineraler bättre i en tryckkokare än i vanliga kokkärl.

Att laga mat i tryckkokare är mycket säkert. Tryckkokaren har en säkerhetsventil som släpper ut ånga om trycket blir för högt. Temperaturen justerar du enkelt via spisens värmereglage. Vitaquick har samma höga kvalitet som Fisslers övriga stek- och kokkärl. Tryckkokaren är enkel att rengöra och fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. 

Fissler
Vitaquick
Rostfri
Rostfritt stål
3,5 l  m³
4009209303956

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte