träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Tryckkokare Premium 6 l

Art. Nr: FI-62030006070

Tryckkokare från Fisslers serie Vitavit, 6 liter.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 1899 kr
 
3499 kr
DELA:

En tryckkokare i premiummodell som är utrustad med en mängd smarta funktioner. Vitavit har exempelvis extra tjock botten, vilket ger tryckkokaren optimal värmespridning. Den har även en smart timer med integrerad tryckindikator som hjälper dig att laga mat med ett perfekt resultat. Ställning och insats för ångkokning medföljer.
 

VITAVIT

Det är skillnad på snabbmat och snabb mat. Med Fissler Vitavit lagar du god, hälsosam mat på nolltid. För vissa råvaror reduceras tillagningstiden med så mycket som 70 procent. Förutom tid och energi bevarar du dessutom vitaminer och mineraler bättre i en tryckkokare än i vanliga kokkärl.

Tryckkokaren har en stor, tydlig tryckindikator där du kan ställa in önskat tillagningsprogram. Det ena programmet är till för känsliga råvaror såsom fisk och grönsaker medan det andra passar bättre till soppor, kött och grytor. Du kan också tillaga flera saker samtidigt i tryckkokaren. Med hjälp av medföljande insats kan du exempelvis laga kycklingfilé i botten av kärlet och ångkoka grönsaker i insatsen ovanför.

Vitavit är utrustad med Fisslers CookStar-botten. Det är en extra tjock botten som ger optimal värmespridning. Modellen fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. 

Fissler
Vitavit
Rostfri
Rostfritt stål
22 cm
6,0 l  m³
4009209305547

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte