träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Örthacka 18 cm

Art. Nr: G-76

Stabil örthacka med rundat blad.

Läs mer
Rek. pris: 1899 kr
DELA:

En örthacka är perfekt till örter och kryddor som ska hackas. Örthackan har ett rundat blad och genom att vagga bladet över örterna blir de mer och mer finhackade. Eggen har givetvis samma skärpa som Globals knivar. Ett bladskydd medföljer som skyddar både dig och örthackan. Handtaget pryds av de karakteristiska Globalprickarna och har ett stabilt och bra grepp. 
   

Globals sortiment

Förutom Globals fantastiska knivar så ingår även en mängd andra produkter i Globals breda sortiment. Allt ifrån vanliga bestick till kockpincetter och sax, allt i Globals karaktäristiska design.
 

Globals knivskola

I Globals knivskola visar några av Sveriges främsta kockar vilken kniv du ska använda till vilken råvara samt visar olika tekniker för att bäst ta hand om råvaran. 

Se Globals Knivskola här.

Global
Global
Rostfri
Rostfritt stål
18 cm
4943691876003

Garantivillkor

Tre år från inköpsdatum och datumet måste styrkas med kvitto. Skador på egg eller spets ersätts inte. Här hänvisar vi till närmsta professionella sliperi. Garantin omfattar inte heller Globals textilier, utan för dem gäller i stället konsumentköpslagen. Det betyder att du har rätt att reklamera varan vid fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts.

Liknande produkter:

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte