träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Slipfixturer klämma med plastinlägg

Art. Nr: MC-503

2-pack slipfixturer från MinoSharp. 

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 179 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det kan vara svårt att hitta rätt vinkel när du slipar med slipsten. Japanska kockknivar har i regel en slipvinkel på 12–15 grader. Använd gärna MinoSharps slipstöd, eller slipfixtur, tills du fått in känslan. Stödet håller en vinkel på 15 grader och du klämmer enkelt fast det på knivbladet.
 

SLIPSKOLA MED EDIN DZEMAT


I Sundqvists slipskola reder stjärnkocken Edin Dzemat ut skillnaden mellan att skärpa och att slipa en kniv. Det är nämligen stor skillnad. Att skärpa kniven är något som du gör regelbundet, med en våtslip eller en skärpstav, för att underhålla eggen på kniven. När knivseggen inte blir tillräckligt vass med våtslip eller skärpstav behöver du slipa om kniven för att få fram en ny egg.

Ta del av hela slipskolan här.


Minosharp

Det är en stor glädje att arbeta med en vass kökskniv. Om du sköter om din kniv ordentligt kommer du att uppleva samma glädje i många år. MinoSharp har specialiserat sig på slipredskap för japanska knivar och det är ingen mindre än Mino Tsuchida, Globals starke man, som ligger bakom varumärket. Några få drag i MinoSharps berömda våtslip är allt som krävs för att kniven ska bli som ny. MinoSharp har också tagit fram verktyg till mer kunniga knivnördar som vet hur en slipsten ska dras.

MinoSharp
MinoSharp
Rostfritt stål
4543455550301

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny