träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Champagne Sabre horn 27cm

Art. Nr: L-CHAMPAGNE

Champagnesabel från Laguiole en Aubrac.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 3999 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Sabel med vackert handtag i kohorn som är specifikt framtagen för champagnesabrering. Eftersom horn är ett levande material kan skiftningar i färg förekomma.


Lär dig sabrera champagne

I filmen visar vi hur du enkelt sabrerar bubblet med Laguiole en Aubracs champagnesabel. Det är ett festligt trick som förhöjer stämningen på vilken fest som helst.
 

LAGUIOLE EN AUBRAC

Laguiole är en liten bergsby i södra Frankrike som bär på en stolt hantverkstradition. Här har smedjorna gått varma sedan tidigt 1800-tal – och glöden har definitivt inte slocknat. I trakterna kring Laguiole finns en stark vilja att föra arvet vidare till kommande generationer. Laguiole en Aubrac är ett av företagen som gör detta möjligt. I deras verkstad tillverkas vinöppnare, bestick och fällknivar helt för hand enligt traditionella metoder. 

Om du håller en produkt från Laguiole en Aubrac i handen kan du vara säker på att det är en enskild yrkesman som står bakom hantverket, från bearbetning av råmaterial till slutlig finish. Det mönster som löper längs stålryggen är en garanti för detta, då mönstret är unikt för hantverkaren. Upplev känslan av en äkta Laguiole med livstids garanti. 

Laguiole
Natur
Horn
27 cm
3760199282218

Garantivillkor

Garantitiden sträcker sig över produktens hela livslängd förutsatt att produkten använts till det den är avsedd för samt att inköpsdatum kan styrkas med kvitto. Skicka defekt produkt åter till Sundqvist så repareras eller ersätts den.

Liknande produkter:

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte