träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

ROCKS & HIGHBALL SET, 8-pack

Art. Nr: R-5417/57

8-pack med drinkglas från Riedel Drink Specific.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 2 316 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Ett glasset som består av fyra highballglas och fyra rocksglas. Highballglaset är särskilt framtaget för longdrinks som Mojito, GT och Tom Collins. Den här typen av drinkar serveras ofta med en riklig mängd och gör sig därför bäst i ett högt och rymligt glas. Rocksglaset passar till drinkar som avnjuts ”on the rocks”, det vill säga med krossad is eller stora iskuber. Glasmodellen är vanlig i drinksammanhang och kallas även för Old Fashioned-glas efter drinken med samma namn.


Riedel Drink Specific

Riedel var först i världen med att designa vinglas med druvspecifika kupor. Genom den här serien har de tagit sin glaskunskap och expertis kring dryckesupplevelsen ett steg längre. Tillsammans med den kända mixologen Zane Harris har Riedel designat världens första drinkspecifika glasserie.

Glasen i serien Riedel Drink Specific är utformade för att förhöja upplevelsen av olika typer av drinkar. Många delar spelar in, allt från kupans form till glasets volym och storlek. Serien är perfekt för dig som vill locka fram din inre bartender. Glasen passar till såväl whiskydrinkar som fizz, sour, kaffedrinkar och longdrinks. 

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Drink Specific
Glas

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

Liknande produkter:

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer