SUNDQVISTS AMBASSADÖRER

Våra produkter är kvalitetsbestämda av yrkeskockar och vinexperter. Produkterna testas hårt i professionell miljö innan vi tar in dem i vårt sortiment. Svenska kocklandslaget är en nära samarbetspartner och våra varumärken representeras av några av Sveriges främsta kockar och vinexperter.

Läs mer om våra varumärkesambassadörer nedan.

Sebastian Gibrand



Sebastian är tävlingskocken från Helsingborg med flera tunga professionella meriter. Bland annat har han vunnit Kockarnas kamp, varit Nobelkock och Sveriges representant i Bocuse d’Or.

Frida Ronge



När Frida skapar sina rätter använder hon svenska råvaror och lägger till smaker och tekniker från Japan. Hon är kreativ ledare för de kritikerrosade restaurangerna TAK och UNN i Stockholm samt TAK i Oslo.

Thomas Sjögren



Som yngsta segraren någonsin vann Thomas Årets Kock 2015 och Kockarnas kamp 2018. Idag driver han flera hyllade krogar på Västkusten, bland annat restaurang Signum som belönats med en stjärna i Guide Michelin.

Maya Samuelsson



Maya Samuelsson är en välrenommerad sommelier och utbildare inom vin. Hon har flera medaljer från Sommelier-SM och syns ofta i Nyhetsmorgon på TV4, där hon delar med sig av sin expertis.

Stefan Karlsson



Stjärnkrögaren Stefan korades till Årets Kock redan 1995. Idag driver han Götaplatsgruppen i Göteborg som består av sex restauranger med olika inriktning. SK Mat & Människor har en stjärna i Guide Michelin.

Louise Johansson



Louise vann Sveriges mästerkock 2011 och Kockarnas kamp 2022. Däremellan har hon skrivit kokböcker, lagat mat i tv, tävlat i Årets Kock, arbetat som matstylist samt jobbat på finkrogar såsom Upperhouse och VRÅ i Göteborg.

David Kringlund



David har jobbat med dryck i hela sitt vuxna liv, främst bakom bardisken. 2011 kammande han hem guld i bartender-VM. Idag driver han en av Sveriges största Youtubekanaler inom dryck och drinkar.

Filip Poon



Filip slog igenom i Sveriges mästerkock 2015 och driver idag en populär matlagningskanal på Youtube. Han har även jobbat hos Markus Aujalay och Tareq Taylor samt varit en del av Stockholm Culinary Team.

Albin Edberg



Albin tävlade tillsammans med Tommy Myllymäki i Bocuse d'Or 2014/2015 och är idag team manager för Juniorkocklandslaget. Han har även arbetat på toppkrogar som Per Se i New York och Djuret i Stockholm. 

Genom att klicka på "Acceptera alla" samtycker du till att vi får samla in information om dig för olika ändamål, inklusive: funktionalitet, statistik och marknadsföring.