Det är en stor glädje att arbeta med en vass kökskniv. Om du sköter om din kniv ordentligt kommer du att uppleva samma glädje i många år. MinoSharp har specialiserat sig på slipredskap för japanska knivar och det är ingen mindre än Mino Tsuchida, Globals starke man, som ligger bakom varumärket. Några få drag i MinoSharps berömda våtslip är allt som krävs för att kniven ska bli som ny. MinoSharp har också tagit fram verktyg till mer kunniga knivnördar som vet hur en slipsten ska dras.
I Sundqvists slipskola reder stjärnkocken Edin Dzemat ut skillnaden mellan att skärpa och att slipa en kniv. Det är nämligen stor skillnad. Att skärpa kniven är något som du gör regelbundet, med en våtslip eller en skärpstav, för att underhålla eggen på kniven. När knivseggen inte blir tillräckligt vass med våtslip eller skärpstav behöver du slipa om kniven för att få fram en ny egg.
Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.
Meny
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.