träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Whisky Fire, 2-pack

Art. Nr: R-0515/02S1

Whiskyglas från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 329 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det här glaset är särskilt framtaget för whisky och whiskydrinkar. Glaset kallas ”Fire” på grund av sin eldliknande design. Glaset är något nättare än glasmodellen ”Spey” från samma serie. 


Bar Tumbler

Bar Tumbler är den perfekta samlingen för alla whisky- och drinkälskare. I serien ingår höga och låga glas såväl som glasset.

Inspirationen till glasen kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir de en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
9,8 cm
29,5 cl  m³
9006206527618

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

Meny