träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Whisky Optical O, 2-pack

Art. Nr: R-0515/05

Whiskyglas från Riedel Tumbler Collection.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 499 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

Det här glaset är särskilt framtaget för whisky och whiskydrinkar. ”Optical O” är baserad på den populära serien Riedel The O Wine Tumbler, men har ett lätt optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att glasen blir aningen större på insidan. På så sätt får drycken möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.
 

Riedel Tumbler Collection

Riedel Tumbler Collection är den perfekta samlingen för alla whisky- och drinkälskare. I serien ingår höga och låga glas såväl som glasset.

Inspirationen till glasen kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir de en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
9,6 cm
34,4 cl  m³
9006206527441

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer