träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Whisky Spey, 2-pack

Art. Nr: R-0515/02S3

Whiskyglas från Riedels serie Bar Tumbler.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 329 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

Det här glaset är döpt efter floden Spey i Skottland. Modellen är populär i whiskysammanhang och kallas även för Old Fashioned-glas, tumbler eller rocksglas. Känslan i att dricka en whisky eller whiskydrink i den här typen av glas är svårslagen. Ett måste för alla whiskyälskare!


Bar Tumbler

Bar Tumbler är den perfekta samlingen för alla whisky- och drinkälskare. I serien ingår höga och låga glas såväl som glasset.

Inspirationen till glasen kommer från den franska art nouveau-epoken. Med sin nostalgiska känsla blir de en skön kontrast till Riedels perfekt avskalade vinglas.

 

Om Riedel

Ett bra vinglas har en kupa som lockar fram druvans bästa egenskaper och skapar harmoni mellan utseende, doft och smak. Riedel har arbetat med att ta fram druvspecifika vinglas i nära 50 års tid och är idag helt marknadsledande på området. För sommelierer och vinkännare världen över är Riedelglasen ett måste.

Riedel
Bar Tumbler
Glas
10,2 cm
29,5 cl  m³
9006206527632

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto. Normalt slitage räknas ej som fabrikationsfel.

Fabrikationsfel innefattar rinnmärken i glasmassan, bubblor, ojämn fot och andra liknande produktionsfel. Krossat glas innefattas ej av Riedels garanti. Kontakta inköpsstället om bedömning krävs. 

;

Meny