träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Kastrull med lock 1,8 l 

Art. Nr: SP-75231600

Kastrull från Scanpans serie STS, 1,8 liter.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 1 149 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En liten, behändig kastrull med hällpip. Modellen passar bra till såser, servering och mindre kok. Lock i härdat glas ingår.
 

STS

Scanpan STS är en serie stek- och kokkärl i högkvalitativt, blankpolerat stål. Kärlen utmärker sig med en smakfull design och smarta detaljer, såsom hällpip och måttskalor på kastruller och grytor samt gjutna handtag som håller sig svala en längre tid. Locken har även inbyggda durkslag. Stekpannorna i serien har likadana handtag som stekpannorna från Pro IQ, vilket gör att dessa matchar snyggt med varandra.

STS är ugnssäker upp till 250 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. 

Om Scanpan

Scanpan grundades 1956 och har sitt säte utanför Århus i Danmark. Företaget ligger alltid i framkant när det gäller att ta fram nya, banbrytande produkter. Stekpannorna har prisats i produkttester och hjälpt kockar att vinna prestigefulla tävlingar, såsom SM, EM och VM i matlagning. Scanpan är en stekare i världsklass, helt enkelt! 

Scanpan
Stainless Steel Seamless
Rostfri
Rostfritt stål
16 cm
1,8 l  m³

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer