träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Glaslock 26 cm

Art. Nr: FI-18500026200

Lock till Fisslers stekpannor, 26 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Finns i lager

Pris: 149 kr
 
649 kr
DELA:

Ett lock i härdat glas som passar alla Fisslers stekpannor i storleken 26 cm. Locket går att haka fast på stekpannan, vilket gör att blir enklare att röra om i pannan och mindre kladd i köket. Locket har även en smart konstruktion som gör att kondensen rinner tillbaka ner i pannan och gör maten saftigare. I övrigt är locket ugns- och diskmaskinsäkert samt utrustat med en praktisk hängögla.


Välj rätt stekpanna

Stek rätt med Fisslers tvåpannefilosofi. Använd en obelagd panna för att få en krispig stekyta och en belagd panna för stekning vid låg temperatur. Fisslers belagda pannor har en unik non-stick-beläggning som kallas för Protectal Plus. Beläggningen är uthållig och robust och ytan är mycket lätt att hålla ren. Du väljer själv om du vill steka med eller utan fett.

Stekpannorna har även flera andra smarta funktioner. Till exempel är de utrustade med droppfri kant och måttskala. Handtaget är både ergonomiskt och värmeskyddande och har en praktisk ögla för hängande förvaring. Precis som Fisslers övriga stek- och kokkärl har stekpannorna gedigna CookStar-bottnar, vilket ger dem snabb uppvärmning och jämn värmespridning.

Fissler
Premium
Glas
26 cm
4009209288086

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. 

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion

• En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Visa detaljer