träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Stekpanna 20 cm

Art. Nr: SP-68002003

Stekpanna från Scanpans serie Pro IQ, 20 cm.

Läs mer
Rek. pris: 1099 kr
DELA:

En liten behändig stekpanna perfekt för det lilla hushållet och till frukostägget! Scanpan Pro IQ är en miljövänlig serie som kombinerar återvunnet aluminium med marknadens tuffaste beläggning.


Scanpan Pro IQ

År 2018 blev Scanpan Pro IQ bäst i test i Aftonbladets stora stekpannetest. Serien kombinerar återvunnet aluminium med den tuffa beläggningen Stratanium. Beläggningen är helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan PFOA och PFOS.

Stek- och kokkärlen i serien klarar av hög hetta och är extremt tåliga. Du kan använda stålredskap i pannorna utan att oroa dig för att skada beläggningen. De kräver dessutom väldigt lite fett, om ens något fett alls, vilket resulterar i en nyttigare middag för familjen. Andra fördelar med Pro IQ är att du kan bryna kött i stekpannorna, något som normalt sett är svårt i non-stick-pannor. Serien fungerar dessutom på alla värmekällor och är ugnssäker upp till 260 grader. Ett exempel på dansk kvalitet när den är som bäst!
 

Välstekt med Scanpan

I vår stekskola Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, hur du blir en stekare i världsklass genom att steka i rätt temperatur, tid och stekpanna. 

Ta del av samtliga avsnitt här.

Scanpan
Pro IQ
Svart
Rostfritt stål
20 cm
083421180476

Garantivillkor

Fem års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Belagda kokkärl

Belagda kokkärls non-stickfunktion underlättar inte bara matlagningen utan även rengöringen. Genom att ta hand om dina belagda stekpannor, kastruller och grytor ökar du dess livslängd. I filmen får du tips på hur du sköter om både din stekpanna och hur du ger den bästa förutsättningar för ett långt och lyckligt liv på spisen.• Överhetta aldrig din belagda panna eller gryta. Non-stick funktionen kan förstöras och pannan blir ”trög” och kräver mycket smör eller olja för att inte maten ska fastna.

• Låt en belagd panna eller gryta svalna innan den diskas i varmt vatten med diskmedel.

• Läs i produktinformationen om den tål maskindisk men undvik helst detta då det sliter på produkten. 

• Diska alltid en belagd panna noggrant, kvarlämnade matrester kommer brännas fast vid nästa användning vilket försämrar non-stickfunktionen.

• Gnugga pannan med hushållspapper för att torka torr och för att se att den är riktigt ren.

• Använd ättika eller putsmedel för att ta bort svåra fläckar på den rostfria underdelen av pannan.


Induktion

• En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen. Ett experiment Scanpan har utfört visar att om kokkärlet lyfts en aning från hällen har det liten inverkan på induktionen men om man förde in ett papper under kärlet fungerar inte den längre. Detta visar på att underhåll av pannans undersida är viktig.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte