träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Stekpanna 20 cm

Art. Nr: FI-8436820100

Stekpanna från Fisslers serie Original Pro, 20 cm.

Läs mer
Rek. pris: 1899 kr
DELA:

Stekpannorna från Fisslers serie Original Pro är både slitstarka och värmetåliga. Rostfria pannor är särskilt lämpliga när du steker råvaror som kräver hög temperatur, till exempel kött och fågel. En annan fördel med pannorna är att de är ugns- och diskmaskinssäkra.
 

ORIGINAL PRO

Fissler Original Pro är en serie stek- och kokkärl i extra robust 18/10-stål. Grytorna har stora, greppvänliga handtag med värmesköldar som håller handtagen svala. På insidan av kärlen finns en måttskala för uppmätning av till exempel såser. Det tättslutande locket hindrar ånga från att sippra ut och skapar på så vis perfekta förutsättningar för energisparande kokning. Locken har även en smart konstruktion som gör att kondensen rinner tillbaka ner i kärlet och gör maten saftigare. För att påskynda processen går det att lägga isbitar i gropen på locket.

Original Pro är utrustad med Fisslers CookStar-botten. Det är en extra tjock botten som ger optimal värmespridning. Modellen fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. I övrigt är serien är ugns- och diskmaskinssäker samt mycket enkel att rengöra.

Fissler
Original Pro
Rostfri
Rostfritt stål
20 cm
4009209336046

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta. Rostfria stekpannor tål hög värme.

Diska med varmt vatten och diskmedel.

För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med lite maskindiskmedel i för att underlätta rengöring.

Använd polermedel för att få bort fläckar.

Vid svårare fläckar eller inbränd mat kan 12% ättika användas för att avlägsna dem.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte