träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Stekpanna 24 cm

Art. Nr: FI-12140024100

Stekpanna från Fissler, 24 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Fåtal kvar

Pris: 799 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här
DELA:

En rostfri stekpanna med räfflad stekyta. Stekpannan är särskilt lämplig när du steker råvaror som kräver hög temperatur, till exempel kött och kyckling.


Välj rätt stekpanna

Stek rätt med Fisslers tvåpannefilosofi. Använd en obelagd panna för att få en krispig stekyta och en belagd panna för stekning vid låg temperatur. Fisslers Crispy-pannor har fördelen av att ha en räfflad stekyta. Räfflingen skapar en grilleffekt i pannan samt gör att stekfettet fördelas jämnt över ytan. Stekpannan passar särskilt bra till kött och fågel. När du lägger ner köttet i pannan kommer det först att fastna, men så snart porerna har slutit sig ger pannan efter. 
 
Stekpannorna har även flera andra smarta funktioner. Till exempel är de utrustade med droppfri kant och måttskala. Handtaget är både ergonomiskt och värmeskyddande och har en praktisk ögla för hängande förvaring. Precis som Fisslers övriga stek- och kokkärl har stekpannorna gedigna CookStar-bottnar, vilket ger dem snabb uppvärmning och jämn värmespridning. 

Fissler
Crispy Steelux Premium
Rostfri
Rostfritt stål
24 cm
4009209318196

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel på samtliga stek- och kokkärl förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Rostfria kokkärl

Rostfria stek- och kokkärl klarar hög värme från spisen men för att hålla dem snygga finns några tips att tillgå. En panna eller gryta som upplevs fungera sämre än tidigare på induktion kan behöva rengöras på undersidan från avlagringar som t.ex. inbränt fett, sot från gasspis eller liknande då detta försämrar magnetismen.

Salta vatten i kärlet först efter det kokat upp, eller rör noggrant så saltet löses upp helt, annars kan bildas vita fläckar på botten. Om fläckar uppstått pröva att ta bort dem med polermedel.

Använd matfett vid stekning i rostfri stekpanna för fin stekyta.

Diska med varmt vatten och diskmedel. För att få bort eventuell inbränd mat, koka upp vatten med maskindiskmedel i för att underlätta rengöring. Diskas pannan så snart som möjligt efter användning underlättas diskningen betydligt, låt pannan svalna några minuter innan diskningen påbörjas. Det går även bra att skubba med svamp eller stålull för att få bort inbrända fläckar, tänk på att det kan repa. Reporna är av kosmetisk karaktär och kommer inte påverka kokkärlets prestanda.

Är bottnen vitfläckig av kalk kan det avhjälpas med en tesked ättika i kall kastrull, låt det verka på kalkfläckarna och diska sedan kastrullen som vanligt. För tuffare fläckar kan man koka vatten och en matsked citronsyra i några minuter. 

Liknande produkter:

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte