träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Kaffekvarn Brasilia mahognyfärgad

Art. Nr: Z-040029

En klassisk kaffekvarn i mahognyfärgad bok från Zassenhaus.

Läs mer
Rek. pris: 1549 kr
DELA:

En klassisk handkvarn där du får perfekt malt kaffe varje gång. Kaffekvarnen har en sluten malkupa som du enkelt öppnar med en skjutlucka. Du får alltid färsk nymalet kaffe och kan själv bestämma mängden och grovleken du vill mala.

Zassenhaus kaffekvarnar

Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.

Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.

Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.

Rengöring:

Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.

Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.

Zassenhaus
Brun
Bok
4006528040029

Garantivillkor

Zassenhaus har 25 års garanti på sitt malverk. Garantin omfattar således inte lackskador eller skador på träytor. På övriga produkter gäller två år enligt konsumentköplagen. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte