träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Mockakaffekvarn Havanna mässing

Art. Nr: Z-041002

En mockakaffekvarn i mässing från Zassenhaus.

Läs mer
Rek. pris: 1499 kr
DELA:

Malverket i Havannakvarnen ger dig det mest finmalda kaffet av alla Zassenhaus kaffekvarnar. Denna mockakvarn ger dig det perfekt malda kaffet varje gång och kan  mala hela spannet mellan grov för kok till fint pulver för mocka! Den är 5 cm i diameter och 12 cm hög.

Zassenhaus kaffekvarnar

Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.

Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.

Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.

Rengöring:

Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.

Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.

Zassenhaus
Guld
Mässing
4006528041002

Garantivillkor

Zassenhaus har 25 års garanti på sitt malverk. Garantin omfattar således inte lackskador eller skador på träytor. På övriga produkter gäller två år enligt konsumentköplagen. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

;

Meny

Cookies på sidan

Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.

Acceptera Acceptera inte