Nu finns det ett rykande färskt nummer av Steel att bläddra i på hemsidan. Vi hoppas att magasinet kommer att locka till mycket kreativitet och matlagningsglädje i köket i höst.
I detta nummer tar vi med våra ambassadörer på en resa till gourméns vagga, Frankrike. Vi gör även en djupdykning i svensk gastronomi. Förutom att lista alla restauranger som belönats med Michelinstjärna besöker vi den före detta rymdforskaren Marie Backrud Ivgren som numera livnär sig på att producera ost till stjärnkrogarna. Dessutom reser vi till Köpenhamn tillsammans med Scanpans ambassadör Thomas Sjögren för att lära oss allt om danskt hygge.
Att vi har många pryltokiga läsare vet vi, men kocken Fredrik Malmstedt tar kärleken till nya höjder. Vi följer med till tatueringstudion där han förevigar favoritkvarnen – en Zassenhaus München – på sin högra vad. Mer prylinspiration finns att hitta i vår stora köksprylsguide i slutet av magasiet. Här kan du även ta del av höstens alla spännande nyheter.
Nu lanserar vi nya spännande produkter! Vi välkomnar nya serier från Yaxell, Scanpan och Riedel samt en mängd andra guldkorn från våra varumärken till sortimentet.
Ost delas vanligen in i sex olika familjer baserat på ostens tillverkningsmetod samt utseende, doft och smak. Vi lär dig allt du behöver veta om ostfamiljerna.
Design, hygge och mat i toppklass. Köpenhamn har blivit en av Europas stora matstäder. Tillsammans med Thomas Sjögren åker vi på en kulinarisk resa till staden där "frokost" äts till lunch.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Du kan alltid ta bort sparade kakor genom de avancerade inställningarna i din webbläsare.