Nytt nummer av Steel

Publicerad av: Lena Unger, 2018-08-22
Taggar:

Nu finns det ett rykande färskt nummer av Steel att bläddra i på hemsidan. Vi hoppas att magasinet kommer att locka till mycket kreativitet och matlagningsglädje i köket i höst.

I detta nummer tar vi med våra ambassadörer på en resa till gourméns vagga, Frankrike. Vi gör även en djupdykning i svensk gastronomi. Förutom att lista alla restauranger som belönats med Michelinstjärna besöker vi den före detta rymdforskaren Marie Backrud Ivgren som numera livnär sig på att producera ost till stjärnkrogarna. Dessutom reser vi till Köpenhamn tillsammans med Scanpans ambassadör Thomas Sjögren för att lära oss allt om danskt hygge.

Att vi har många pryltokiga läsare vet vi, men kocken Fredrik Malmstedt tar kärleken till nya höjder. Vi följer med till tatueringstudion där han förevigar favoritkvarnen – en Zassenhaus München – på sin högra vad. Mer prylinspiration finns att hitta i vår stora köksprylsguide i slutet av magasiet. Här kan du även ta del av höstens alla spännande nyheter.

Trevlig läsning! 


Läs/ladda ner senaste STEEL här.

RELATERADE produkter

Liknande läsning