Presenteras av:
Upptäck en värld av smaksatt sockerlag! Med bara några enkla ingredienser kan du skapa helt egna, unika siraper som passar just dina drinkar. Inspireras av våra tre smakförslag!

Myntasirap
Blanda 1,5 dl socker, 1,5 dl vatten och ca 1 dl myntablad i en kastrull. Lägg på ett lock och låt sjuda på svag värme i ca 20 minuter. Låt svalna och sila bort myntan. Häll upp på flaska.
Tips! Testa i en Mojito!
Hallonsirap
Muddla 1 dl hallon tillsammans med 2 dl socker. Låt stå i 30 minuter, så att sockret får dra till sig hallonens goda smaker. Häll över 1 dl hett vatten och rör runt. Sila därefter genom en finmaskig sil. Låt svalna och häll upp på flaska.
Tips! Kringlunds Clover Club


Ingefärssirap
Gör en vanlig sockerlag genom att koka upp 1,5 dl socker och 1,5 dl vatten. Låt svalna. Skala och riv ingefära. Lägg ingefäran i en finmaskig sil och pressa ur saften med hjälp av en sked. Blanda ner den i sockerlagen. Häll upp på flaska.
Tips! Varför inte i en Whiskey Sour?