Recept
Helgrillad tempehstek med färskpotatissallad
Låt grillmaten ta inspiration från skogen! Granskott och harsyra finns bland ingredienserna i detta somriga veganska recept med tempeh och färskpotatis.
Sommaren är en perfekt årstid för att utnyttja hela skogen och trädgården som sitt skafferi. Botanisera bland råvaror som ätbara blommor, skott och ogräs för att göra maten både rolig och klimatsmart. Tempehn som används här är dessutom gjord på svenska fermenterade gula ärtor, men det går såklart bra med flera mindre bitar gjorda på sojabönor om du inte har tillgång till helbit. Receptet är skapat av Gustav Johansson som driver den veganska bloggen Jävligt Gott.
RELATERADE produkter
Liknande läsning
- Senaste inläggen
- Produkttips
- Recept
- Matprofiler
- Inspiration
- Nyheter
- Knivskola
- Stekskola
- Såsskola
- Vinglasskola
- Sushiskola
- Kocktävlingar
- Mässor och event
- Skötselråd
- Knivguide
- Drinktips