Blogg
Välstekt med Scanpan: Blomkål
Blomkål är både nyttigt och otroligt gott. I Välstekt med Scanpan delar Thomas Sjögren med sig av ett smart tips på hur du kan skära upp och steka kålen.
Publicerad av Lena Unger 2019-01-31Välstekt med Scanpan: Karamelliserad lök
I Välstekt med Scanpan lagar Thomas Sjögren karamelliserad lök med en söt, djup och fantastiskt god smak. Lär dig knepen för att lyckas!
Publicerad av Lena Unger 2018-11-22Välstekt med Scanpan: Ankbröst
Att steka ett perfekt ankbröst är inte särskilt svårt, men det finns några saker att tänka på. I Välstekt med Scanpan delar Thomas Sjögren med sig av sina bästa stektips.
Publicerad av Lena Unger 2018-11-06Välstekt med Scanpan: Spetskål
Gör som Thomas Sjögren och laga stekt spetskål till middag. Det är en mild variant av vitkål som, rätt tillagad, är en riktig delikatess.
Publicerad av Lena Unger 2018-10-18Välstekt med Scanpan: Ägg x3
Ägg i fokus i Välstekt med Scanpan. Thomas Sjögren visar hur du steker det perfekta ägget, gör en krämig äggröra och en klassisk fransk omelett.
Publicerad av Lena Unger 2018-10-12Välstekt med Scanpan: Flambera äpplen
När du flamberar ger du råvaran mer smak och en härlig "knäckighet". I Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren hur du flamberar svenska sommaräpplen.
Publicerad av Lena Unger 2018-08-06Välstekt med Scanpan: Entrecôte
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, visar hur du steker en perfekt entrecôte. Med rätt temperatur, tid och stekpanna är saken biff!
Publicerad av Lena Unger 2018-02-26Välstekt med Scanpan: Kyckling
Så lyckas du med kycklingen! I Välstekt med Scanpan visar Thomas Sjögren hur du steker kyckling med krispig yta och saftigt kött.
Publicerad av Lena Unger 2018-02-08Välstekt med Scanpan: Torskfilé
Thomas Sjögren, Årets Kock 2015, visar hur du steker en perfekt torskfilé med krispig yta och ett litet tuggmotstånd i kärnan.
Publicerad av Lena Unger 2017-12-07Välstekt med Scanpan: Pilgrimsmusslor
Pilgrimsmussla är en riktig delikatess, men det är något av en konst att steka musslorna på rätt sätt. Temperaturen ska vara hög och tillagningstiden kort.
Publicerad av Lena Unger 2017-11-23