Bondomelett

Publicerad av: Nellie Karlsson, 2025-06-04
Taggar:

Bjud på Gustav Leonardts bondomelett. En ny favorit till helgen!

Vad sägs om en fluffig bondomelett fylld med smält herrgårdsost och persilja? Proffskocken Gustav Leonardt delar med sig av ett härligt recept som du kommer att vilja laga om och om igen.

Passar lika bra till middag som till frukost och lunch!

Ingredienser

Bondomelett (1 st)

  • Ägg
    4 st
  • Vatten
    2 msk
  • Salt
  • Herrgårdsost, riven
    0,5 dl
  • Färsk persilja, finhackad
  • Svartpeppar
  • Olivolja

Gör så här

  • Vispa ihop ägg, vatten och salt. Hetta upp lite olivolja i en belagd stekpanna. Häll ner äggsmeten och rör försiktigt i pannan, ända tills omeletten börjar att bli fluffig.

  • Strö över den rivna osten och låt den smälta. Vik ihop omeletten och lägg upp den på en tallrik.

  • Toppa med finhackad persilja. Smaka av med salt, peppar och en skvätt olivolja.

Relaterade produkter