
Ole Martin Alfsen ger oss sin version av den perfekta biffen. Njut av säsongens smaker och tillbehör!
När entrecôte tillagas på rätt sätt blir köttet otroligt mört och smakrikt. Ole Martin serverar sin entrecôte tillsammans med sauterade bönor samt en mustig sås med murklor och peppar, vilket ger rätten både djup och fräschör.
En riktig hyllning till hösten!
Ingredienser

Ole Martins stektips!
Tricket för att lyckas med entrecôte att steka på hög värme under kort tid. Använd gärna en kolstålspanna när du steker, eftersom pannan ger en jämn värmespridning till köttet och tål höga temperaturer. Kolstål fungerar på alla värmekällor – till och med öppen eld. Om du ska steka flera biffar och inte har plats i stekpannan, kan du bryna dem i pannan och låta dem gå klart i ugnen. Alternativet är att du steker entrecôten i omgångar. De första, färdigstekta bitarna kan du sedan steka på snabbt före servering.