träffar.

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Mandolin Jumbo 12 cm vit

Art. Nr: BN-120/W

Mandolin från Benriner, 12 cm.

Läs mer

Lagerstatus: Tillfälligt slut

Pris: 899 kr
Köp hos en av våra återförsäljare här

Varan är slut på lager - vänligen kontakta oss för mer information

DELA:

Perfektion kommer i olika storlekar. Benriners breda mandolin passar utmärkt till större grönsaker och rotfrukter. Mandolinen har en steglös inställning och skivar 0,5 mm till 10 mm tunna skivor. När bladet är slitet går det att byta ut. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen.


Benriner

Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga mandoliner. De handslipade bladen är tillverkade av högklassigt rostfritt stål och håller samma skärpa som japanska kockknivar. Förutom den traditionella, plana mandolinen har Benriner tagit fram en vertikal och en horisontell grönsakssvarv. Samtliga produkter är tillverkade av rostfritt stål och livsmedelsklassad plast.

Benriner
Vit
Plast
12 cm
4976654120110

Garantivillkor

Tre års garanti mot fabrikationsfel förutsatt att rådande skötselråd följts, se informationen kring din produkt för mer information. Inköpsdatum måste styrkas med kvitto.

Skötselråd - Mandoliner

Kniven i mandolinen är mycket skarp, så hantera den varsamt för att undvika skador. Handdiskning rekommenderas, då maskindiskning är skadligt för kniven och dess egg. Om knivbladet är slött eller skadat, skruva loss det och slipa upp det med slipsten. Du kan också lämna in det för omslipning hos en erfaren slipare.

Så här plockar du isär resterande delar:
Skruva ur den stora skruven som normalt reglerar tjockleken på livsmedlet som hyvlas. När skruven är helt borta kan du vinkla upp det höj- och sänkbara glidbordet i en 90-gradig vinkel och sedan skjuta ur det ur sina spår.

Samtliga detaljer till mandolinen, såsom knivblad och skruvar, finns som reservdelar om du skulle råka tappa bort eller skada någon del.

Meny